fbpx
Logo Pepp.fit
Logo Pepp.fit

Onze doelgroep

Pepp.fit richt zich enerzijds op de groep mensen die in beweging wil blijven maar hier zo min mogelijk tijd in wil of kan investeren.
Anderzijds trekken we mensen aan die door overgewicht, blessures of andere fysieke klachten in de gewone sportschool teveel risico lopen op het verergeren van de klachten.

XBody is medisch gecertificeerd

EMS elektrotherapie wordt wereldwijd ingezet door medici en paramedici. Onze EMS-apparatuur van X-Body draagt de volgende medische certificaten:
IEC 60601 medical safety en 93/42/EEC

XBody

Pepp.fit werkt met het draadloze Xbody systeem. Xbody is een innovatief en medisch onderlegde speler in de EMS-branche.

De ergonomisch vormgegeven pakken bieden optimale bewegingsvrijheid: met licht materiaal en inwisselbare top- en onderstukken zijn ze eenvoudig en snel aangemeten bij uiteenlopende lichaamstypes.

Conceptbeleving

Een Pepp.fit studio heeft een open en toegankelijke uitstraling door transparante locaties in het straatbeeld.

Het interieur oogt open en toegankelijk. Met een robuuste ontvangsttafel, efficiënte trainingsruimte en diverse servicegerichte extra’s voelt de klant zich hier snel thuis.

Wat bieden we jou als ondernemer?

Pepp.fit is een klein hecht team met 20+ jaar ervaring in conceptbuilding en realisatie. Wij bieden je als Pepp.fit ondernemer:

gebruik van de naam Pepp.fit

instructie Xbody systeem

klanten werven/klanten behouden (leadgeneratie en verkoopmethode)

updates programma's
complete fullbody workout
korte overzichtelijke sessies
persoonlijke begeleiding
Healthy bar Pepp.fit
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram