fbpx
Logo Pepp.fit
Logo Pepp.fit

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

FAQ

De tijdwinst is natuurlijk het allergrootste voordeel: de 20 minuten bij Pepp.fit kun je vergelijken met drie keer intensief trainen in de sportschool.

Sterker en fitter
Doordat er tijdens de Pepp.fit sessie meerdere spieren op een diep niveau worden aangesproken, word je binnen een relatief korte tijd een stuk fitter en sterker.

Zonder gewrichtsbelasting
Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van gewichten, maar puur gewerkt wordt op basis van de weerstand is er geen gewrichtsbelasting. Dit maaktonze sessies ook uitermate geschikt voor oudere mensen of mensen met blessures.

Strakker en slanker
Omdat je spiermassa groter wordt, wordt de vetverbranding naar een hoger niveau getild. Daarbij zorgt de verbeterde bloedcirculatie niet alleen voor een betere conditie maar ook voor het samentrekken van de huid.

Heb jij een drukke of onregelmatige baan en vind je het lastig om de tijd te vinden om naar de sportschool te gaan? Bij Pepp.fit wordt je sterker, fitter én strakker in slechts 20 minuten. Gemakkelijk inplannen tussen je afspraken door via de app en met 7 Pepp.fit locaties is er altijd een bij jou in de buurt!
Gratis proefsessie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram