fbpx
Logo Pepp.fit
Logo Pepp.fit

Wat is EMS

FAQ

EMS is de afkorting voor Elektro Musculaire Stimulatie en wordt al langer ingezet in ziekenhuizen en bij fysiotherapeuten. Door het triggeren van een groot aantal spiercontracties in korte tijd wordt spierkracht vergroot.

Bij Pepp.fit is dit doorontwikkeld naar een fullbody workout waarmee core en ledematen met weinig inspanning en in korte tijd sterker worden. Hiermee worden niet alleen de belangrijkste spieren, maar ook dieper gelegen spieren aangesproken ​die op de conventionele manier niet of moeilijk te bereiken zijn.

Met een Pepp.fit sessie wordt spiermassa opgebouwd, het metabolisme verhoogd, onderhuids vetweefsel afgebroken en de huid verstevigd. Een sterke spierontwikkeling verbrandt meer calorieën gedurende langere tijd omdat de ruststofwisseling hoger wordt. Mensen met rug- en gewrichtspijnen merken al binnen een paar sessies grote verbeteringen.

Heb jij een drukke of onregelmatige baan en vind je het lastig om de tijd te vinden om naar de sportschool te gaan? Bij Pepp.fit wordt je sterker, fitter én strakker in slechts 20 minuten. Gemakkelijk inplannen tussen je afspraken door via de app en met 7 Pepp.fit locaties is er altijd een bij jou in de buurt!
Gratis proefsessie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram