fbpx
Logo Pepp.fit
Logo Pepp.fit

Tarieven en Abonnementen

Bij Pepp.fit hebben wij verschillende abonnementsvormen samengesteld. Zo is er altijd een abonnement wat aansluit bij jouw leefstijl.

Welk programma past bij mij?

Dit bepalen we aan de hand van een persoonlijke intake. Aan de hand van je huidige conditie en doelstellingen adviseren we hoe je het best van start kunt gaan. Daarbij speelt natuurlijk ook mee wat praktisch haalbaar is en wat in jouw agenda past!

Abonnementen

Al onze jaarabonnementen worden vooraf en vierwekelijks afgeschreven. Na 13 termijnen is het abonnement maandelijks opzegbaar met inachtneming van een incassomaand opzegtermijn.

1 jaar

result program

o.b.v. 1x pw
25,-
pw
vierwekelijkse incasso
1 jaar

result fit+ program

o.b.v. 1,5x pw
35,-
pw
vierwekelijkse incasso
1 jaar

result topfit program

o.b.v. 2x pw
45,-
pw
vierwekelijkse incasso
2 jaar

result program

o.b.v. 1x pw
Gedurende proefperiode 23,- per week 25.- per week , daarna:
23,-
pw
vierwekelijkse incasso

Rittenkaarten

Liever geen abonnement afsluiten maar wel komen sporten? Schaf dan een rittenkaart aan die je gedurende de geldigheidsperiode kunt inzetten.

10 rittenkaart

5 maanden geldig
350,-
(35,- per keer)

20 rittenkaart

10 maanden geldig
650,-
(32,50 per keer)

40 rittenkaart

20 maanden geldig
1100,-
(27,50 per keer)

12 weken garantie

Met onze 12-weken proefperiode kun je het 12 weken uitproberen; wanneer je er in deze periode achter komt dat het toch niet bij je past, dien je dit uiterlijk 11 weken na inschrijving en per email (info@pepp.fit) aan te geven.

Het abonnement wordt vervolgens na betaling van de 3e termijn stopgezet en het jaarcontract is daarmee ontbonden. Ben je hier net iets te laat mee, dan is er ook geen man overboord; we stoppen je abonnement dan na de 4e termijn.

Een jaarabonnement is na een jaar maandelijks opzegbaar met inachtneming van een incassomaand opzegtermijn, wat inhoudt dat er na opzegging nog één termijn wordt geïncasseerd. De looptijd van de jaarabonnementen start op de datum van inschrijving en de incassodatum verschilt dus van persoon tot persoon.

*De 12-weken proefperiode gaat in vanaf de periode dat men start bij Pepp.fit, dus ook wanneer men start met een rittenkaart, in een andere Pepp.fit vestiging is begonnen of een eerder abonnement na de proefperiode heeft beëindigd.

Benieuwd naar de ervaringen?

Ben je benieuwd naar de ervaringen van de mensen die al een tijd fanatiek aan de slag zijn met een Pepp.fit programma? Bekijk dan hier de ervaringen van onze sporters

Heb jij een drukke of onregelmatige baan en vind je het lastig om de tijd te vinden om naar de sportschool te gaan? Bij Pepp.fit wordt je sterker, fitter én strakker in slechts 20 minuten. Gemakkelijk inplannen tussen je afspraken door via de app en met 7 Pepp.fit locaties is er altijd een bij jou in de buurt!
Gratis proefsessie
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram