fbpx
Logo Pepp.fit
Logo Pepp.fit

Startinformatie Pepp.fit

Installeren boekings app

Je hebt van ons een welkomstmail ontvangen met een inlogcode (check ook je spam als je niets hebt ontvangen)
Omdat deze agenda app er voor elke aangesloten sportclub anders uitziet is het geen algemene app die je in de app-store kunt downloaden. Hieronder wordt het stap voor stap uitgelegd:

Voor Android werkt de app alleen via Chrome
• Ga naar:
voor Assen: https://pepp-assen.trainin.app
voor Breda: https://pepp-breda.trainin.app
voor Emmen: https://pepp-emmen.trainin.app
voor Etten-Leur: https://pepp-ettenleur.trainin.app
voor Leeuwarden: https://pepp-leeuwarden.trainin.app
voor Roosendaal: https://pepp-roosendaal.trainin.app
voor Rotterdam Alexander: https://pepp-alexander.app
voor Rotterdam Kralingen: https://pepp-kralingen.trainin.app

• Klik op ‘Installeer App’ onderin op het inlogscherm
  Ben je al ingelogd? Dan krijg je de knop te zien op Home


Voor iOS (iPhone) werkt de app alleen via Safari
• Ga naar:
voor Assen: https://pepp-assen.trainin.app
voor Breda: https://pepp-breda.trainin.app
voor Emmen: https://pepp-emmen.trainin.app
voor Etten-Leur: https://pepp-ettenleur.trainin.app
voor Leeuwarden: https://pepp-leeuwarden.trainin.app
voor Roosendaal: https://pepp-roosendaal.trainin.app
voor Rotterdam Alexander: https://pepp-alexander.app
voor Rotterdam Kralingen: https://pepp-kralingen.trainin.app
• Klik onderaan op het deel-icoontje;
• Selecteer ‘Zet op beginscherm’;
• Selecteer ‘Voeg app toe aan beginscherm’ 

Op tijd aanwezig

Om de trainingen voor iedereen op tijd te kunnen laten starten, vragen we je 5 minuten voor aanvang van de training aanwezig te zijn. Op die manier loop je nooit het risico dat de training al is gestart. Eenmaal gestart wordt een training niet meer onderbroken en vervalt je credit. Houd dus ook rekening met verkeersdrukte en het zoeken naar een parkeerplek. 

 • Kom je na aanvangstijd binnen als de training al is gestart dan vervalt je credit;
 • Kom je na aanvangstijd binnen op het moment dat de andere klanten al startklaar op de mat staan, dan is het aan de trainer of je nog mee kunt doen;
 • Komt het een enkel keertje voor dat je te laat bent, dan mag je meedoen in een van de lessen erna mits daar nog plek is en alleen in dezelfde shift.

Basic tips

Houd tussen 2 trainingen altijd een herstelperiode van 48 uur (= 2 dagen) in acht.
Dus als je afspraak staat op dinsdag 11 uur, dan kun je op zijn vroegst op donderdag 11 uur weer een nieuwe afspraak boeken. Gun je spieren de tijd om te herstellen. Structureel vaker trainen dan 2 keer per week is een overload op je spieren en wordt afgeraden.

Train je het liefst in de ochtenduren? Sla je ontbijt niet over en train ook in de avonduren nooit helemaal met een lege maag. 20 minuten lijkt goed te doen maar vergeet niet dat een EMS-sessie gelijk staat aan 3 uur trainen in een sportschool. Je krijgt niet voor niets na elke training een proteïne-shake aangeboden!

Voor een optimaal effect drink je voldoende water voor en na een training. Een goede vochtbalans zorgt niet alleen voor een optimale pulsoverdracht maar ook voor een effectieve afvoer van alle afvalstoffen die vrijkomen na een Peppsessie.

Afspraken beheren

Je beheert zèlf je afspraken via de boekingsapp. Afmeldingen en afspraakverzoeken per mail, telefoon, app/sms/FB/INSTA kunnen we niet behandelen.

Kies je dag en tijdstip en meld je via de Pepp-app aan voor de les. Je kunt je tot 10 uur voor aanvang aanmelden en je kunt tot 3 weken vooruit inplannen. 

Leden die moeilijk vooruit kunnen plannen ivm onregelmatige werktijden kunnen zich het best op het laatste moment aanmelden bij lessen die nog open staan.

Dit kan kosteloos tot 10 uur voor je afspraak, daarna staan de trainers definitief voor je klaar. Meld je je hierna af dan wordt je afspraak automatisch gecanceld. Let op: dit gebeurt dus ook als je op het laatste moment van tijdstip wilt veranderen!

Als je op het laatste moment niet kunt komen en je dus niet op tijd (10 uur voor lesaanvang) kunt afmelden vervalt je credit, ongeacht de reden. Na deze afmeld-limiet staan de trainers namelijk definitief ingeroosterd en kunnen de kosten niet op Pepp worden verhaald. 

Afmelden kan alleen via de boekingsapp: dit ziet de trainer direct (mailen is dus niet nodig!):

Breng de trainer in 2 stappen op de hoogte dat je niet komt:

 1. Ga in de app naar je afspraak
 2. Kies daar voor ‘afmelden’

Dit kan nog tot vlak voor de afspraak zodat de trainer weet dat hij niet hoeft te wachten.

 • Als je een afspraak hebt geboekt maar toch niet komt
 • Als je de afspraak binnen de 10 uur annuleert, ongeacht de reden
 • Als je te laat binnen bent en de les net start of al is gestart

Abonnementen

We hebben verschillende abonnementen en rittenkaarten. De meeste leden trainen op basis van een abonnement omdat dit over het algemeen de voordeligste manier is. Een aantal leden traint o.b.v. een rittenkaart omdat men veel weg is of zich niet voor langere tijd kan vastleggen.

Al onze jaarabonnementen worden vooraf en vierwekelijks afgeschreven. Na 13 termijnen is het abonnement maandelijks opzegbaar met inachtneming van een incassomaand opzegtermijn.

Structureer je trainingen: het fijnste werkt het als je elke week een vaste dag/tijd hebt voor je ems-training(en). Daarmee breng je structuur aan waardoor je een training niet snel zult vergeten! Let op: bij het 1 keer per week abonnement kun je niet-geboekte trainingen niet meenemen naar de volgende week.

Plan je trainingen aan het begin van iedere incassomaand in voor een optimale verdeling. Waar vind je de begin- en eindatum van je incassotermijn? Klik in de Pepp-app op Home en vervolgens op het 'i'-symbooltje bij je abonnement. Je ziet nu van en tot wanneer deze termijn loopt en hoeveel credits je nog hebt.

Houd tussen je wekelijkse trainingen 2 dagen (48 uur) herstelperiode in acht. Let op: bij het 6 keer per maand abonnement kun je niet-geboekte trainingen niet meenemen naar de volgende maand.

Houd tussen je wekelijkse trainingen 2 dagen (48 uur) herstelperiode in acht. Let op: bij het 2 keer per week abonnement kun je niet-geboekte trainingen niet meenemen naar de volgende week.

Onze abonnementen worden voor een jaar aangegaan (inclusief de proefperiode). Een jaarabonnement is na een jaar maandelijks opzegbaar met inachtneming van een incassomaand opzegtermijn, wat inhoudt dat er na opzegging nog één termijn wordt geïncasseerd. Omdat een jaarabonnement start op de datum van inschrijving verschilt de incassodatum dus van persoon tot persoon.

Met onze 12-weken proefperiode* kun je onze manier van trainen een serieuze kans geven. Mocht  je er in de proefperiode achter komen dat het toch niet bij je past, dien je dit uiterlijk 11 weken na inschrijving en per e-mail aan te geven. Je abonnement wordt vervolgens na betaling van de derde termijn beëindigd waarmee het jaarcontract is ontbonden. 

Wil je je abonnement wijzigen na de proefperiode? Dat kan alleen direct na de 12-weken proefperiode. Vraag dit dus ook uiterlijk 11 weken na inschrijving aan per e-mail. Een eerstvolgende abonnementswijziging is weer mogelijk een jaar na inschrijving. 

*Ben je eerder Pepp-lid geweest of op een rittenkaart begonnen? Dan vervalt deze proefperiode bij aanschaf van een abonnement.

Emailadressen:

Assen: assen@pepp.fit

Breda: breda@pepp.fit

Emmen: emmen@pepp.fit

Etten-Leur: ettenleur@pepp.fit

Leeuwarden: leeuwarden@pepp.fit

Rotterdam Alexander: grotebeer@pepp.fit

Rotterdam Kralingen: kralingen@pepp.fit

Roosendaal: roosendaal@pepp.fit

Voor de weken dat je een keertje ziek, op vakantie of wegens andere redenen niet kunt komen ontvang je na inschrijving (en bij iedere abonnementsverlenging) 4 bonuslessen waarmee gedurende het abonnementsjaar extra lessen kunnen worden ingepland.

Downgraden kan alleen direct na de 12-weken proefperiode. Vraag dit uiterlijk 11 weken na inschrijving aan per e-mail. Een eerstvolgende abonnementswijziging is weer mogelijk een jaar na inschrijving. Upgraden kan altijd, maar wellicht is een abonnementsrittenkaart naast het huidige abonnement een betere optie.

Na het eerste abonnementsjaar is het abonnement maandelijks opzegbaar met inachtneming van een opzeggingstermijn van één incassomaand en ontvang je dus niet automatisch nieuwe bonuslessen. Een verlenging gaat in op het moment van aanvraag en kan ten alle tijde worden aangevraagd.

Emailadressen

Assen: assen@pepp.fit

Breda: breda@pepp.fit

Emmen: emmen@pepp.fit

Etten-Leur: ettenleur@pepp.fit

Leeuwarden: leeuwarden@pepp.fit

Rotterdam Alexander: grotebeer@pepp.fit

Rotterdam Kralingen: kralingen@pepp.fit

Roosendaal: roosendaal@pepp.fit

De eerste termijn is per bankoverschrijving of pin betaald. De volgende termijnen worden vierwekelijks en automatisch van ditzelfde rekeningnummer geïncasseerd.

In de boekings-app vind je je termijnfacturen, mits je adresgegevens zijn toegevoegd. 

In geval van een langdurige ziekte, blessure, zwangerschap of letsel kan een abonnement tijdelijk worden gepauzeerd. Het moet dan wel gaan om een verwachte absentie van minimaal één maand met een maximum van drie maanden en overleg van een bewijsje (afspraak specialist, ziekenhuisbezoek etc.). Voor kortdurend verzuim kan men gebruik maken van de bonuslessen die men ontvangt na de 12-weken proefperiode.

In geval van zwangerschap kan in samenspraak met Pepp.fit het abonnement worden gepauzeerd van 6 tot 8 weken na de bevalling.
Een pauze dient uiterlijk 1 week van te voren per email te worden aangevraagd. 

Bij pauzering van het abonnement wordt de looptijd automatisch mee opgeschort.

Abonnementsrittenkaarten

Mochten je bonuslessen op een gegeven moment op zijn, dan zijn er voor abonnementsleden 5- of 10-rittenkaarten tegen speciaal ledentarief. Hiermee kun je naar eigen inzicht extra lessen boeken. Deze kun je pinnen bij de trainer en zijn geldig zolang je abonnement loopt. 

Het boekingssysteem pakt automatisch een bonuslesrit of rit van een andere rittenkaart als je een extra afspraak maakt naast je abonnementsmogelijkheden. Heb je meerdere rittenkaarten? Het systeem pakt dan automatisch een rittenkaart die het minst lang geldig is:

 • bij het 1xpw-abo: wanneer je een tweede afspraak in de week maakt
 • bij het 6xpm-abo: wanneer je een zevende afspraak in een termijn maakt
 • bij het 2xpw-abo: wanneer je een derde afspraak in de week maakt 

Je kunt altijd zelf controleren waarmee is ingeschreven: ga naar Home in de boekingsapp en kijk bij 'Boekingen', 'Bekijk alles', 'Aankomend' of 'Historie' en klik op de bewuste afspraak voor meer informatie.

Rittenkaarten

De meeste leden trainen op basis van een abonnement omdat dit over het algemeen de voordeligste manier is. Voor leden die gedurende langere periodes weg zijn voor werk of vakantie zijn er flexibele rittenkaarten met een ruime geldigheid. We hebben verschillende opties: 

10-rittenkaart | 05 mnd geldig | €350

20-rittenkaart | 10 mnd geldig | €650

40-rittenkaart | 20 mnd geldig | €1100

Contact

 • In de Pepp-studio’s is geen telefoon omdat we ons daar focussen op het geven van trainingen.
 • Actuele info over de abonnementen, rittenkaarten en spelregels vind je op www.pepp.fit/startinformatie
 • Veel vragen worden beantwoord via de FAQ op onze site: www.pepp.fit/faq

Bij een specifieke vraag kun je ons altijd mailen. We streven ernaar je binnen twee werkdagen te beantwoorden. Hieronder vind je het juiste mailadres voor jouw locatie:

Assen: assen@pepp.fit

Breda: breda@pepp.fit

Emmen: emmen@pepp.fit

Etten-Leur: ettenleur@pepp.fit

Leeuwarden: leeuwarden@pepp.fit

Rotterdam Alexander: grotebeer@pepp.fit

Rotterdam Kralingen: kralingen@pepp.fit

Roosendaal: roosendaal@pepp.fit

Heb jij een drukke of onregelmatige baan en vind je het lastig om de tijd te vinden om naar de sportschool te gaan? Bij Pepp.fit wordt je sterker, fitter én strakker in slechts 20 minuten. Gemakkelijk inplannen tussen je afspraken door via de app en met 7 Pepp.fit locaties is er altijd een bij jou in de buurt!
Gratis proefsessie
chevron-downquestion-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram