fbpx
Logo Pepp.fit
Logo Pepp.fit

Vakantie

Voor de weken dat je een keertje ziek, op vakantie of wegens andere redenen niet kunt komen ontvang je na de 12-weken proefperiode (en bij iedere abonnementsverlenging) 4 bonuslessen waarmee gedurende het abonnementsjaar extra lessen kunnen worden ingepland.

Met onze 1xpw- en 2xpw-abonnementen kun je een jaar lange elke week één of twee afspraken maken; bij het flexibelere 1,5xpw-abonnement zijn dat 6 afspraken per termijn.

Hoe kan ik een bonusles inzetten?
Het boekingssysteem pakt automatisch een bonusles:
• bij het 1xpw abo: wanneer je een tweede afspraak in de week maakt
• bij het 6xpm abo: wanneer je een zevende afspraak in de kalendermaand maakt
• bij het 2xpw abo: wanneer je een derde afspraak in de week maakt

Abonnementsverlenging
Na het eerste abonnementsjaar is het abonnement maandelijks opzegbaar met inachtneming van een opzeggingstermijn van één incassomaand en ontvang je dus niet automatisch nieuwe bonuslessen. Een verlenging* kan echter ten alle tijde worden aangevraagd.

Zijn je bonuslessen op, dan zijn er 5- of 10-rittenkaarten tegen ledentarief. Deze kun je pinnen bij de trainer en zijn dan direct beschikbaar.

Voor leden die vaker trainen dan 1 keer per week zijn de bonuslessen voornamelijk bedoeld als Joker, zodat een gemiste afspraak in dezelfde week nog kan worden ingehaald.

*Het aantal bonuslessen kan in de loop van de tijd worden gewijzigd. Leden die jaarlijks vaker dan gemiddeld weg zijn kunnen overwegen na de proefperiode met een rittenkaart verder te trainen.

 

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram